Formida har funnits som en webbaserad tjänst sedan 2015, och finns nu som app för Microsoft Teams.

Sammanfattningsvis följer ni dessa steg:

1. Godkänn – Administratör godkänner att lärare kan installera Formida-appen för Teams. Läs mer
  2. Installera – Lärare installerar Formida för ett specifikt team. Läs mer
  3. Använd – Lärare börjar använda Formida för Teams. Läs mer

---

För mer information, skicka ett mail till info@formida.se eller använd chatfunktionen som finns tillgänglig inne i tjänsten.